Kannattaako veikkausvihjeisiin uskoa?

by Sportwikipedia

Veikkausvihjeet auttavat harrastelijapelaajaakin joskus voittamaan urheiluvedonlyönnissä, joten veikkausvihjeitä kannattaa ilman muuta lukea. Myös kokeneempi vedonlyöjä voi hyötyä veikkausvihjeiden lukemisesta, sillä kukapa tietäisi kaikesta kaiken. On hyödyllistä joskus kuulostella muidenkin mielipiteitä. Vedonlyönnin harrastajille onkin monia verkkosivustoja, joilla vaihtaa kokemuksia, mielipiteitä, viime hetken vinkkejä ja muuta alaan liittyvää.

Veikkausvihjeitä on sekä ilmaisia että maksullisia. Lukuisat verkkosivustot tarjoavat asiantuntijoiden laatimiin analyyseihin ja algoritmeihin perustuvia, tuoreita veikkausvihjeitä joka päivä. Ei tarvitse kuin kirjoittaa hakukoneen hakukenttään ”veikkausvihjeet”, niin valinnanvaraa löytyy yllin kyllin. Jos kaipaat keskustelupalstoja, on yksi parhaita veikkausvihjeitä tarjoava foorumi Ylikerroin.com. Sieltä löydät intohimoisten harrastajien ja vedonlyöntiammattilaisten vihjeitä esimerkiksi jalkapallon Valioliigaan, eSportsiin tai jääkiekon SM-liigaan.

Vedonlyöntivihjeet Pitkäveto tai Tulosveto-kohteisiin kannattaa jokaisen ammatti- tai viihdepelaajan lukea huolella läpi, mutta ei pidä ihmetellä, jos ne joskus menevät vikaan. Urheilussa lopputulos yllättää usein. Sataprosenttisella todennäköisyydellä ei mikään veikkausvihje ole varustettu, mutta jos vihjeen takana on alan ammattilainen, hän on varmasti osannut ottaa vihjettä laatiessaan huomioon mitä erilaisimpia asioita, joilla voi olla lopputuloksen kannalta merkitystä. Vedonlyönnin ammattilainen analysoi kaikkea saatavilla olevaa tietoa kyseisestä ottelusta vihjettä laatiessaan. Merkitystä on pelaajien ja joukkueen motivaatiolla, joukkueen kokoonpanoilla, pelaajien rasitustilalla ja mahdollisilla loukkaantumisilla tai sairastumisilla, ja joukkueiden pelitaktiikoiden yhteensopivuudella. Jos sinulla itselläsi ei ole aikaa tai halua paneutua tällaisiin yksityiskohtiin ja tilastoihin, seurata uutisointia ja huhumyllyä eri joukkueiden ympärillä ja vaihtaa mielipiteitä muiden alaa seuraavien kanssa, anna ammattilaisten hoitaa se puolestasi – varsinkin kun se ei useimmiten maksa mitään!

Miten valita hyvä vihjaaja?

Avainsana on tietenkin löytää hyviä ja luotettavia veikkausvihjeitä tarjoava sivusto tai yksittäinen vihjaaja. Jos vihjaaja osui viime viikolla joka kerta oikeaan, se tietenkin herättää positiivista huomiota, mutta todellinen taituruus paljastuu vasta seuraamalla hänen vihjaushistoriaansa kuukausi tai pari taaksepäin. Kun näet pari sataa hänen antamaansa vihjettä ja niiden mahdollisen voitokkuuden, voit jo muodostaa kokonaiskuvan hänen pätevyydestään ja asiantuntevuudestaan. Älä siis seuraa eli ”peesaa” kenen tahansa vinkkejä, jos olet kiinnostunut pelkästään voittamaan.

Oikea valinta

Jos kyseessä on laji, missä ei ole otteluita kauden aikana kovin montaa, kiinnitä vihjaajan arvioimisessa huomiota hänen päätöskertoimeensa. Jos henkilö vihjaa kohdetta kertoimella 2, on kyseessä oiva vinkki, jos kohde sulkeutuu kertoimella 1,8. Jos kertoimet ovat vihjaajalla useimmiten kohdillaan, hänen vihjeitään kannattaa lukea jatkossakin. Vihjeen laadusta voi tehdä joitain päätelmiä sen perusteella, onko siinä yhtään matematiikkaa, vai onko se laadittu ihan fiilispohjalta. Joillain foorumeilla on peukutusjärjestelmä, minkä avulla voi tehdä päätelmiä vihjaajan taidoista ilman, että pitää kahlata läpi tämän vihjaushistoria. Varminta on kuitenkin tutustua vihjaajan historiaan ja sen voitokkuuteen.

Vinkit voitokkaaseen pelaamiseen

Pelaa aina isoilla kertoimilla ja pyri etsimään ylikertoimia, lue tuoreita vedonlyöntivihjeitä, käytä hyväksesi talletusbonukset, hanki laaja lajitietämys äläkä pelaa yli varojesi. Näillä vinkeillä pääsee jo pitkälle, kun haluaa välttää karikot ja sudenkuopat, ja pelata voitokkaasti.

Ei kannata olla sivustouskollinen, vaan aina tarkastaa, millä vedonlyöntisivustolla on kohteesta parhaat kertoimet. Kotimainen rahapeliyhtiömme Veikkaus ei yleensä pärjää kertoimien vertailussa, ja se tarjoaa myös verrattain varsin huonoja palautusprosentteja. Löytääksesi parhaan kertoimen kannattaa käyttää kerroinvertailusivustoja, tai tsekata, mitä Veikkausbonukset.com on valinnut parasta kerrointa tarjoavaksi vedonlyöntitoimistoksi. Kannattaa avata pelitili monelle vedonlyöntisivustolle, niin pääset tarvittaessa äkkiä ja helposti lyömään vetoa parasta kerrointa tarjoavalle saitille. Pelitilejä voi olla niin monella sivustolla kuin haluat, mutta vain yksi kerrallaan. Useiden pelitilien avaaminen on kielletty ja usein sanktioitu.

Kun talletat pelitilille rahaa ensimmäisen kerran, saat yleensä jonkinlaisen talletusbonuksen – ellei kyseessä ole Veikkaus. Talletusbonuksen käyttäminen on kuitenkin tarkoin ohjailtu. Bonusrahat saat pitää vain, jos kierrätät niitä tarpeeksi monta kertaa peliyhtiön peleissä. Voi olla, että minimipanokset ja -kertoimetkin on erikseen määrätty. Tässä ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa, kunhan tutustuu bonusehtoihin etukäteen.

Lajitietämyksen hankkiminen auttaa paljon. Silloin e ole pelkästään veikkausvinkkien varassa, vaan voi tehdä myös omia päätelmiään ja kokea onnistumisen iloa. Harvalla on kuitenkaan aikaa tutustua peliteorioihin ja urheilumaailmaan samalla tavalla kuin vedonlyönnin parissa ammatikseen työskentelevillä, joten heidän tulosveikkauksiaan ja pelisuosituksiaan kannattaa seurata.